ansöknings och antagningsapplikation

ANPASSAT har utvecklat en webbaserad applikation för administration av provsjungningar för antagning till Adolf Fredriks musikklasser.

ANPASSAT har utvecklat en webbaserad applikation för administration av provsjungningar för antagning till musikklasser. Från webbaserad anmälan, planering av testtider, mail-avisering av testtider, gruppbokning, till enskilda tider, samt bokning och ombokning av testtider. Administration vid genomförande av musiktester, mail-avisering av resultat. Planering av nya klasser, hantering av olika elevers önskemål, vid hantering av antagna elever. Flera skolor kan hanteras samtidigt.

KRINGTJÄNSTER

ANPASSAT bedriver även flera tjänster kring detta system så som tidbokning och ombokning av tider, svarar på sökandes allmänna frågor samt planerar alla sökandes testtider. Samt rådgivning.

 • Hösten 2007 startade anpassat.se sin tjänst för att söka plats på skolan. Få provtider samt ge besked om antagen, köplats eller avslag till Adolf Fredriks Musikklasser.
 • 2014-04-11 Adolf Fredriks Musikklassers ansöknings- och antagningsapplikation utökas till att hantera båda deras två skolor. Skolan på Norrmalm samt skolan i Farsta.
 • 2013-ANP_3231skolapplikation
  ANPASSAT har utvecklat en webbaserad applikation för administration av skolor.
 • 2013-ANP_3291gruppapplikation
  ANPASSAT har utvecklat en webbaserad applikation för administration av föreningar. Från stora förbund med över hundra underföreningar uppdelande på olika nivåer. Till mindre enskilda föreningar på 20 till 80 medlemmar.
 • 2007-DSC_0029ansöknings och antagningsapplikation
  ANPASSAT har utvecklat en webbaserad applikation för administration av provsjungningar till antagning till musikklasser. Från webbaserad anmälan, planering av testtider, mail-avisering av testtider, gruppbokning, till enskilda tider. Administration vid genomförande av musiktester, mail-avisering av resultat. Planering av nya klasser, hantering av olika elevers önskemål, vid hantering av antagna elever. Flera skolor kan hanteras samtidigt.
 • 2013-ANP_3266_orglång erfarenhet
  Vår erfarenhet sträcker sig från 1977 med tidigare erfarenhet inom: Simuleringsmodeller för kollektivtrafik. Hjälp att bygga upp relationer inom en organisation. Programmeringsverktyg för applikationsutvecklare. Kommunala applikationer för renhållnings- och va-administratorn. Bokningsapplikation för container- och slamtömnings- bil. Ruttplanering av sopbil.